certifikata

"Arsyeja e pare qe duhet te na shtyje te mesojme eshte deshira per t'u vetepersosur e per ta bere nje qenie inteligjente eshe me teper inteligjente".

MEF-EBAV
17th Resarch Projects Exhibition 6-9 Maj 2008

British Council Microsoft Partners in learning INNOVATIVE SCHOOL OF YEAR 2010

FEER Junior Achievement
"I jepet shkolles Ismail Qemali rrethit Tirane qe u vleresua me cmimin e dyte ne konkursin kombetare te programit "Etika e biznesit"

-Banka e Shqiperise vlera e vertete e parase vendi i dyte. Maj 2009
-45 vjet volejboll, vajza viti IV
-Bashkia Tiranes" Me respekt te thelle ju nderon me rezultate te shkelqyera"
-Rinfest Tirane Maj 2008 fitues i cmimit te 3-te Instituti Nderkomebetare i Kultures.
-Vendi i trete ne kampionatin e shkollave te Tiranes, Tirane Maj 2009.
-Certifikate " I jepet certifikate shkolles Ismail Qemali qe zuri vendin e pare ne Festivali Artistik te -shkollave te mesme te Pergjithsme dhe profesional te Tiranes".
Mund te vizitoni muzeun e shkolles.

muzeu
rreth nesh

Gjimnazi yne eshte nje institucion me tradite. Rritja e cilesise se sherbimit dhe ne veçanti, persosja e nivelit te mesimdhenies dhe kerkimit shkencor, arrihen nepermjet komunikimeve te vazhdueshme dhe te frytshme me nxenesit. Prandaj ai eshte promotor i elites se nxenesve, te cilen e ndihmon me forma nga me te ndryshmet, duke nxitur edhe funksionimin e mire te perfaqesive te nxenesve, qe nxenesit,
si nje nga grupet kryesore te interesit ne arsim, te jene pjese e procesit te vendimmarrjes.
Stafi pedagogjik ne misionin e tij te rendesishem, ka pasur dhe ka gjithmone ne krah stafin mbeshtetes, te cilit gjimnazi yne i ofron programe trajnimi te vlefshme, per te plotesuar dhe krijuar nje mjedis sa me cilesor ne Gjimnazin "Ismail Qemali".


 

STAFI DREJTUES:
- Vojsava Thanasi, Drejtore,
- Lidra Meidani, ZV/Drejtor,
- Ida Maci, ZV/ Drejtor.

KATEDRAT:
- Letersi-Gjuhe shqipe dhe Arte
- Gjuhe e huaj
- Shkencat Sociale
- Hstori Gjeografi
- Kimi Biologji
- Matematike
- Fizike
- Informatike
- Edukim fizik

PARTNERET ne bashkepunim
- Bordi i shkolles
- Keshilli i prinderve
- Senati i shkolles

fitues ne olimpiada

Shkolla jone ka qene pjesmarrese ne te gjitha olimpiadat e zhvilluar.
Nder vite ka qene fituese e vendeve te I-ra dhe te II-ta ne lende te ndryshme. Nje nga objektivat e shkolles edhe kete vit eshte “ te jemi fitues ne olimpiada”. Deri tani kemi fituesit si me poshte:

Fitues te olimpiades per vitin 2013-2014

- Matematike Klasa X

1.Rea Fetahu 2.Kei Fetahu 3.Sara kasemi
4.Anxhela Zaimi 5.sara Haxhi 6.Alin Banka


- Matematike Klasa X

1.Eugen Hasanaj 2.Emileo Sulku 3.Xhena Oparaku 4.Arlinda Zhegu 5.Ambi Gjoka 6.Elda Shani 7.Elis Gjana

- Matematike Klasa XII

1.Rediola Manaj 2.Amina kasemi 3.Zamia Qosja 4.Ema Myrtollari

- Kimi

1.Najada Jashari 2. Artiola Shabani

- Informatike

1.Ricard Kollcaku

Fitues te olimpiades per vitin 2012-2013:

Arli Kristo- Fizike, ne rang nderkombetare, Vendi I-re;

Euxhen Hasanaj- Matematike, ne rang nderkombetare, Vendi I-re;

Grupi i Debatit ne gjuhen angleze, fitoi vendin e pare midis shkollave te mesme;

Elis Gjana-fitoi vendin e I-re ne kokursin e organizuar nga Microsoft Kodu Cup.

Fitues te olimpiades per vitin 2011:

Arber Zela- Fizike
Redona hafizi- Kimi
Selina Demi- Matematike
Florian Hadermataj- Matematike
Aiger Rica- Matematike
Ilda Luniku-Matematike
Brunela Manaj- Matematike

Intervistë me Adrian Abdullin, nxënës i klasës XII5 në shkollën “Ismail Qemali”, fitues i Vendit të Dytë në shkallë kombëtare në fazën finale të Olimpiadës së Biologjisë per vitin 2012, ... me shume


Fitues te olimpiades per vitin 2012
ne rang qyteti (Tirane)

Matematike:

1.Jonida agalliu kl.X
2.Tea Tafaj Kl X
3.Anxhela Doku Kl X
4.Rediona Manaj Kl X
5.Engilberta sulku kl XII

Biologji:

1.Adrian Abduli kl XII
2. Kristo Myredinas kl XII
3.Sidorela Mece
kl XII

gjimnaziismailqemali 2011. All rights reserved. webdesign