Lajmerime

-Ju njoftojme se jane publikuar Programet Orientuese te Matures Shteterore 2013.

Udhëzim Nr. 35, datë 27.11.2012 "Për zhvillimin e provimeve të maturës shtetërore 2013" "... me shumeme shume

-Udhezimi nr 40 dt.12.10.2011 per "Zhvillimin e provimeve te Matures Shteterore 2011.


Mesues, nxenes dhe prinder te maturanteve 2012, ne udhezimin nr.40 dt.12.10.2011 do te shihni ndryshimet ne provimet e matures shteterore... me shume

-Libri i Transparences.


Libri i Transparencës, është një element i rëndësishëm për transparencën e procesit të Maturës Shtetërore, për të gjithë kandidatët maturantë që dëshirojnë të studjojnë në IALP... me shume

-Arriten materialet ndihmese për hartimin e Manualit të Maturantit Nr. 2.


Për t’u ardhur në ndihmë maturantëve që dëshirojnë të vazhdojnë studimet në Institucionet e Arsimit të Lartë Publik (IALP) të Republikës së Shqipërisë si dhe në kuadër të këshillimit të karirerës, vëmë në dispozicion të tyre një informacion të plotë për t’u njohur me parimin Meritë – Preferencë, ... me shume

-Informcion per prinderit dhe nxenesit e klases: X-XI-XII-te.
( kurikula e re )... me shume

aktivitete

Se shpejti do te zhvillohet kamjonati i futbollit (djem) midis klasave, organizohet nga Senati i Shkolles.

17.02.2011-Ndeshje volejbolli femra:
Ismail Qemail-Partizani. Rezultati 1-2


16.02.2011
-Ndeshje volejbolli femra:
Ismail Qemail-Mesme Ekonomike.
Rezultati 2-0

15.02.2011
-Ndeshje volejbolli femra:
Ismail Qemail-Sami Frasheri. Rezultati 2-0

 

15.02.2011-Projekti i Microsoft-it
Tema: "Potenciali i fshehur" pjesmarres nexenes klasa XI-te


 

Ne shkollen tone nga viti 2011 funksionon projekti i Ambasades Italiane per shkollen dygjuheshe shqiptare-italiane...me shume


njoftim

Vende te lira pune: "0"

informacione

Prinder dhe nxenes te klases X dhe XI ju bejme me dije se me poshte do te gjeni 2 tabela ku mund te orientoheni per perzgjedhjen e lendeve me zgjedhje te detyruar dhe te lire per vitin pasardhes

tabela1 tabela2

 

Teste mature
me poshte do te gjeni teste te ndryshme ku mund te praktikoni veten per provimet e matures.

test psikologjie

test ekonomia baze
test qytetarie
test sociologjie
gjimnaziismailqemali 2011. All rights reserved. webdesign