te reja & ngjarje


Lajmerime

Ju njftojme se jane publikuar Programet Orientuese te Matures Shteterore 2013...

me shume

Informacione
Festim madheshtore i 50-te vjetorit te Gjimnazit "Ismail Qemali".

me shume

Gazeta e shkolles “Ismaili” konceptohet si nje pasqyre reflektimi e mendimit te lire te Senatit, nxenesve, mesuesve dhe komunitetit te prinderve, te cilet realizojne se bashku misionin e rendesishem te mesimit dhe edukimit.

me shume


Miresevini!

Pershendetje nga drejtoresha Vojsava Thanasi

Miresevini në website-n tone. Ky qe po shikoni eshte nje udherrefyes per ne shkollen e mesme te pergjithshme “Ismail Qemali”. Ai do t’ju shpjere tek e djeshmja dhe e sotmja e kesaj shkolle, qe eshte nje nga me te mirat e vendit tonë.
Të nesermen shpresojme ta ndertojme bashke... Ju mirëpresim!


matura

"Mature shteterore"
është një standard i njësuar dhe i përgjithshëm provimesh.

me shume

kurrikula e re

Kjo reforme perfshine
reformimin e programeve, teksteve, mësimdhënies, vlerësimit të arritjeve të nxënësve, si dhe kualifikim e mësuesve

me shume

sherbimeSekretari
Biblioteke
Dentist/Mjek
Psikolog


me shume
gjimnaziismailqemali 2011. All rights reserved. azdesign